Post d’AuditoriaEn aquest post posaré un resum de tot del que hem fet al llarg d’aquest trimestre i una app que va ajufar molt la manera de escoltar la música sense ningun tipus de conexió a wifi.

Reflexió

Aquest trimestre ha sigut un trimestre tranquil, en general, pensava que 3r hi seria més difícil per tot el que han dit.En música he après moltes coses, per exemple: les parts d’un estudi de gravació i el que té, com crear cançons amb diferents programes i que valorar una cançó és un treball difícil.El que més m’ha agradat ha sigut fer la nostra pròpia cançó amb el looplab, m’ha resultat una experiència divertida però crec que 1 minut de cançó és poc temps i vam tenir problemes per aquest tema, es podria dir que és el que més dificultats m’ha donat, a més a més, hem van haver d’ajudar a passar el treball al SoundCloud perquè a mi no hem deixava i al final vam aconseguir fer-lo. Malgrat que aquest trimestre m’he confós una miqueta, y m'ha quedat el dubte de quina diferència hi ha entre un DJ i un productor. M'hauria agradat fer més activitats relacionades amb taules de mescles. Actualment puc millorar moltes coses, com entregar les tasques al dia, no parlar tant en classe, concentrar-me més en la feina. Aquest trimestre, com hem après les bases, m'estic fixant en les bases de les cançons que escolto i la veritat és interessant veure això.

Extra

Ara t’explicare la app que he triat per aquest post.

Aquesta app mundialment coneguda no va canviar la manera de fer música, però si d’escoltarla.
Spotify és una aplicació sueca feta només per escoltar música, podcast,entrevistes… Aquesta app fundada el 2008 a Europa i 2009 a la resta del món ens ha ajudat a descarregar i escoltar música on volem i quan volem,tot tipus de música, això va ser molt bo perquè la gent no havia d'anar amb dades mòbils per escoltar música, però,com totes les coses bones, hi ha un punt que s’acaben, i així va ser amb Spotify, no va ser fins a 2016 que la companyia va decidir possar l’opció prèmium, la qual tenies que pagar per descarregar-te música i poder-la escoltar a tots llocs, per mala sort si no tens premium ara només pots escoltar música estan connectat a una xarxa wifi o amb dades mòbils, i no oblidem els anuncis.


Join